O NAMA

Dobrodošli na energetskiprostor.com!

Ovaj portal nastao je u želji da podelimo znanje koje imamo i pomognemo svakom ko je zainteresovan za teme kojima se bavimo. U osnovi svega leži ideja da se znanje širi, deli i umnožava i da se stvori i održi zdrava sredina po meri čoveka.

Energetski prostor se bavi građevinarstvom, arhitekturom i ekologijom. Pružanjem svojih usluga stojimo na raspolaganju svima kojima je pomoć potrebna.

Posebno smo motivisani kada je reč o izgradnji energetski efikasnih objekata, inovativnim idejama u oblasti arhitekture i dizajna, upotrebi energetski efikasnih sistema, kao i obnovljivih izvora energije. Rado ćemo govoriti o značaju zaštite životne sredine i dati svoj glas za ovu ideju.

Smatramo da se ništa ne podrazumeva, da nam je životna sredina u kojoj živimo data kao blagoslov i da treba da je štitimo i čuvamo. Takođe, smatramo da sve polazi od pojedinca, svakog čoveka ponaosob. Svako ko ima ideju i viziju za zdraviju sadašnjost i budućnost rasplamsaće mali plamen oko sebe. Ako samo uspe da zagreje bar jednog čoveka i navede da se i u njemu upali taj isti plamen, onada je to već značajna količina tolote. Sa tom toplotom mogli bi zagrejati već mnoge.

“Ko u čuda veruje taj čuda i stvara.” /Duško Radović/

Mali koraci u kontinuitetu vode do cilja. Cilj je zdrava i čista Srbija i zdrava i čista Planeta.

Dobro nam došli i blagosloveni bili.